KLANTENSERVICE

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.  Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen:

0-2 kg:                € 4,50

0-10 kg:              € 7,25

10-23 kg:            € 13,00

 België:

0-2 kg:                € 13,00

2-5 kg:                € 19,50

Ander landen op aanvraag. Pakketten worden verzonden via PostNL.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@wispaoldtimers.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@wispaoldtimers.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Garantie

Mocht u per ongeluk een boek met fabricagefouten geleverd worden, of een verkeerd boek, dan wordt u kosteloos een nieuw exemplaar of het juiste boek toegezonden.

De procedure is als volgt:

  • Stuur ons binnen 7 dagen na ontvangst een mailtje
  • Na onze toestemming stuurt het boek, liefst in originele verpakking, gefrankeerd op de goedkoopste manier aan ons retour
  • Het portobedrag van de retourzending storten wij u terug op uw rekening

 Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

  • Ideal
  • Overboeking
  • Sofortbanking

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

www.wispaoldtimers.nl

Tel: 0314-651721

Mail: info@wispaoldtimers.nl

De handelsnaam van ons bedrijf is: wispa oldtimer tractoren v.o.f.

Ons vestigingsadres:

Langeboomsestraat 12

7046 AA Vethuizen

KVK: 09145554

BTW: NL813.558.724.B01


Succesvol toegevoegd aan vergelijken